360 Verhalencafé in Theater Het Hof

360 Verhalencafé in Theater Het Hof
30 March 2018 Wilma Mulder

TALESWAPPER publishing

360 Stories is een bordspel gemaakt door uitgeverij TALESWAPPER. Wij ontwikkelen producten en organiseren evenementen die mensen wereldwijd met elkaar verbinden.

Op dinsdag 20 maart, Wereldverteldag én de internationale dag van het Geluk, organiseerden wij een 360 Verhalencafé in Theater Het Hof in Arnhem. Er zijn weer vele mooie verhalen gedeeld.

Een paar reacties: “Uniek om op zo’n manier in gesprek te gaan met onbekenden.” “Ik heb herinneringen opgehaald die ik zelf al bijna was vergeten, erg leuk hoe je heel verschillende ‘alledaagse’ momenten eruit licht. ” “Fascinerend om de verhalen van anderen te horen.”

Speciale dank gaat uit naar Tim Lenders van Spoken Word collectief Mensen Zeggen Dingen, en Joop en Ria van Theater Het Hof.

360 Verhalencafés zijn perfect voor mensen die anderen willen ontmoeten in een onstpannen sfeer en graag tot goede gesprekken willen komen. Word lid van onze Meetup groep, zodat je op de hoogte blijft van de (internationale) Verhalencafés die we organiseren. Wil je zelf een 360 Verhalencafé organiseren? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

https://www.meetup.com/Taleswapper-360STORIES/

Speel 360 Stories!

Deel herinneringen

Verhalen delen