Wilma Mulder

Oprichter en uitgever Taleswapper & bedenker 360Verhalen

Verander de wereld – vertel je verhaal

De hele grote problemen in deze wereld hebben vaak een gemeenschappelijke deler. Oorlog en terreur, uitbuiting en onderdrukking, bijna onomkeerbare milieuvervuiling maar ook discriminatie binnen ons eigen tolerante landje, pesten op school, toenemende eenzaamheid onder grote delen van de bevolking… al deze behoorlijk heftige zaken kennen een gedeelde bron van afstandelijkheid en onverschilligheid. De wereld is verdeeld in “zij” en “wij”, en we halen onze schouders op bij problemen die ogenschijnlijk ver van ons bed liggen.

Met het bordspel 360 Verhalen hoop ik niet alleen dat spelers een gezellige tijd met elkaar doorbrengen, maar ook dat we op een laagdrempelige, leuke manier meer empathie, liefde en begrip voor elkaar leren opbrengen. Speel 360 Verhalen, deel je overeenkomsten en krijg meer begrip voor de verschillen tussen mensen. Verander de wereld klein beetje met ieder gedeeld verhaal.

Over mij: ik ben een praktische idealist, omarm het ‘think global, act local’ principe. Met mijn groene hart en een achtergrond als communicatiespecialist heb ik diverse projecten in de duurzame en sociale sector mogen doen. Sinds 2014 geef ik vorm aan uitgeverij Taleswapper en werk ik aan de internationale uitrol van het 360 Verhalen bordspel en de 360 Verhalencafés. Daarnaast hou ik me bezig met de promotie van duurzame mode via stichting Awearness Fashion, en zet ik me in voor Bloei! in Arnhem.

Leuk als we elkaar ontmoeten! Wilma Mulder 06-13084465

In de Media

Hier een aantal interviews over het 360 Verhalen bordspel, plus een paar ‘uitstapjes’ op het gebied van stedelijke vergroening, duurzame mode en een oproep tot maatschappelijke zorgzaamheid. 

Progressive Alliance – Internationale Awearness Fashion presentatie
Geloof en een Hoop Liefde – EO
De bodem van je bestaan – Wilma Mulder, vakblad Bodem
Bloeien doe je in de Stad – Michèle Giebing, Eigen Arnhem
Verzoendag – Bijlmer TV + Parool
She Speaks – Eveline Bets
Een écht gesprek voeren – Sabine Roelofs, Arnhemse Koerier
Radio interview – RTV Arnhem
‘Bordspel warmt goed gesprek op’ – Peter Kemperman, De Gelderlander
Verhalen vertellen’ Marja van Spaandonk, Noord Holland.

360 Verhalen persmateriaal vind je bij ‘pers’

 

– SHARE YOUR STORIES – 

Een goed verhaal, een écht verhaal, inspireert. Mensen die elkaars verhalen horen, begrijpen elkaar beter.
En al vertellend begrijp je vaak ook jezelf beter. Deel je overeenkomsten, respecteer elkaars verschillen.