Bestel 360 STORIES veilig en snel online!

360 Stories is op 31 oktober 2014 officieel gelanceerd. Vanaf november 2015 is het bordspel ook in het Engels en Duits beschikbaar! Binnen Nederland is verzending gratis. Voor het berekenen van de verzendkosten naar andere landen kun je de calculator gebruiken die onderaan deze pagina staat. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een factuur in je mailbox. Als je geen factuur ontvangt check dan svp je spambox! Bestel je zakelijk vergeet dan niet je bedrijfsnaam in te vullen, deze verschijnt automatisch op de factuur. NB: vermeld svp geen postbus, maar een afleveradres.

De levertijd in Nederland is gemiddeld 2 werkdagen, de levertijd voor het buitenland is gemiddeld 3-5 werkdagen. De track- en trace code ontvang je in je mailbox!

Heb je meer haast? Neem dan even contact op voor een spoedbestelling: Wilma Mulder – 0613084465. NB: bestellers in Arnhem kunnen 360 Stories ook rechtstreeks kopen op onze woon/werklocatie: Groot Vijverdal 13, 6822 MB Arnhem. Dit mag ook buiten kantoortijden of in het weekend, maar laat je dan wel even weten dat je langskomt?

[woocommerce_cart]