Training conversation facilitator

SORRY – this item has not yet been translated. Our training ‘conversation facilitator’ will soon be available in English.

Voor professionals die 360 STORIES tijdens hun werk inzetten en mensen die zelf een 360 STORIES café of  ‘Andere Verhalen’ bijeenkomst willen organiseren, verzorgen wij de korte training ‘gespreks facilitator’. We werken aan het vergroten van luistervaardigheid, interpreteren van lichaamstaal, het creëren van een veilige en prettige gespreksruimte en het motiveren van mensen om hun persoonlijke verhaal te delen. Daarnaast ontvang je een praktische instructie voor het organiseren van je eigen openbare of besloten 360 STORIES evenement.

Wil je de inzet van het 360 STORIES bordspel goed begeleiden, dan is het prettig om onze training te volgen. Je krijgt (meer) inzicht in de groepsdynamiek die ontstaat als mensen persoonlijke verhalen uitwisselen, en je ontvangt een aantal ‘tools’ om gesprekken goed te faciliteren. Werken met het 360 STORIES bordspel kan uiteenlopende verhalen en emoties losmaken, maar het kan ook gewoon heel gezellig en luchtig zijn. In onze training willen we je helpen om adequaat om te gaan met verschillende situaties en de doelstelling te behalen die je zelf hebt bepaald voor jouw 360 STORIES bijeenkomst.

De training 360 STORIES gespreks facilitator vindt een aantal keer per jaar plaats op diverse locaties. (Zie kalender). De training wordt ook in-company gegeven, hiervoor kun je een aanvraag doen via de mail of telefonisch.

Trainingen vinden op aanvraag ook in het buitenland plaats, voertaal Engels.

– SHARE YOUR STORIES –

A good story, a real story, inspires. Sharing stories gives you better understanding of people. And you might gain a better understanding of yourself.

Share your similarities, respect each other’s differences.