Educatie

Educatie
22 March 2014 Wilma Mulder

TALESWAPPER publishing

360 Stories is een bordspel gemaakt door uitgeverij TALESWAPPER. Wij ontwikkelen producten en organiseren evenementen die mensen wereldwijd met elkaar verbinden.


Jongeren leren elkaar beter begrijpen met 360 STORIES
Binnen het onderwijs is grote behoefte aan laagdrempelige tools om jongeren beter contact te laten maken, en zo pesten, eenzaamheid en gebrekkige communicatie aan te pakken. Zet 360 STORIES in tijdens de les en maak ‘gênante’ onderwerpen bespreekbaar.

Wil je 360 STORIES spelen met begeleiding? Wij werken samen met leerkrachten en andere professionals die gespecialiseerd zijn in het creëren van betrokkenheid en beleving aan de hand van verhalen. Ook ontwikkelen we een nieuwe versie; 360 STORIES wordt al enthousiast gespeeld door wat oudere kinderen, maar speciaal voor de basisschool wordt een junior versie ontwikkeld.

360 STORIES tijdens introducties
Speel 360 STORIES voor een ongedwongen kennismaking tijdens introductiebijeenkomsten. Als zowel docenten als studenten deelnemen aan het uitwisselen van verhalen leer je elkaar op gelijkwaardige manier kennen. Een mooie basis voor wederzijds respectvol onderwijs!

Taalonderwijs met 360 STORIES
Het is een mooie uitdaging om spontaan persoonlijke verhalen te vertellen in een andere taal. 360 STORIES NL wordt ingezet tijdens taallessen aan nieuwkomers, en de anderstalige versies worden wereldwijd gebruikt in conversatielessen.

De 360 STORIES professionals bieden ondersteuning bij het organiseren van een 360 STORIES café in jouw organisatie, we organiseren verbindende wijkactiviteiten en zetten het sociale bordspel in bij overheden, bedrijven, zorginstellingen en onderwijs. Wil je samenwerken of een (in-company) training gespreksfacilitator of gelijkwaardige communicatie volgen, bekijk dan onze kalender of neem contact op.

  • Bedrijf

  • Zorg

  • Horeca

  • Wijk

  • Thuis