Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

360 STORIES café – Arnhem

20 March 2018 @ 13:30 - 16:30

€ 7,50

Op dinsdag 20 maart is het World Storytelling Day en wij organiseren een verhalencafé in het lieflijke Theater Het Hof in Arnhem!

Onze verhalencafés zijn gezellige bijeenkomsten waar je nieuwe mensen leert kennen en samen verhalen uitwisselt aan de hand van het 360 STORIES bordspel. Een unieke manier om anderen (beter) te leren kennen en je eigen verhalen te vertellen!

Onze 360 STORIES cafés worden altijd bezocht door heel verschillende mensen zodat je verhalen kunt uitwisselen met diverse prachtige personen. Dat wordt een feestje!

 

 

 

 

 

 
SPECIALE GASTEN: Met trots laten wij weten dat wij een aantal speciale gasten hebben.

Tim Lenders is schrijver, Spoken Word artiest en één van de drijvende krachten uit het inmiddels nationaal vermaarde collectief ‘Mensen zeggen Dingen’. Tim deelt een verhaal met ons en geeft een korte Spoken Word performance.

Ze staat op nummer 9  in de Kleurrijke Top 100,  werkt bij het Openbaar Ministerie aan beleid en strategie, zet zich onvermoeibaar in om Arabisch-Nederlandse vrouwen te ondersteunen en is op vele manieren actief als bruggenbouwer tussen culturen. Wij zijn heel blij met Nourhan Badr als gast bij ons 360 STORIES café! Ze kan maar een uurtje blijven want deze veelzijdige jonge vrouw is PvdA kandidaat-lid voor de gemeenteraad van Ede dus ze heeft het nu nog drukker dan anders.
Nourhan is aanwezig van 13.30-14.30

Volg ons op facebook, twitter, linkedIN of abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het volledige programma.

Voor studenten, ouderen, ondernemers en alle andere Arnhemmers, kom… laten we elkaar beter leren kennen!

Een ticket kost € 7,50. Je kunt je kaartje bestellen in onze webshop: www.taleswappershop.com Is het bedrag een probleem voor je? Stuur dan even een mailtje, we hebben een aantal vrijkaarten beschikbaar.

Details

Date:
20 March 2018
Time:
13:30 - 16:30
Cost:
€ 7,50
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.taleswappershop.com/nl/product/ticket-360-stories-cafe-20-maart-2018/

Venue

Theater Het Hof
Boekhorstenstraat 58
Arnhem, 6828 DV Nederland
+ Google Map

0 Comments