Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

NL-Enschede – Intact Herstel en Zelfhulp

22 November 2016 @ 18:00 - 20:30

Intact Herstel en Zelfhulp organiseert bijeenkomsten voor verslaafden in herstel. Op dinsdag 22 november worden levensverhalen uitgewisseld aan de hand van het 360 Stories bordspel. Mensen met middelenproblemen vertellen tijdens hun behandeling veel over hun leven in relatie tot het middelengebruik. Maar ieder mens heeft zoveel meer dan dat te vertellen! Door het gebruik van het 360 Stories speelbord komen juist die andere verhalen aan bod. Verhalen over je boeken, muziek of TV programma’s, werk, je huis, dromen, lekker eten of overwinningen die je hebt behaald. De 60 onderwerpen op het speelbord bieden je alle gelegenheid om herinneringen op te halen en verhalen te delen die je misschien (bijna) vergeten was. Iedereen komt aan de beurt dus je hoort ook nog eens iets nieuws over je mededeelnemers!

We starten de avond om 18.00 uur met een gezamenlijke maaltijd en spelen van 19.00 tot ca. 20.30 uur 360 Stories. Bijdrage voor de maaltijd is € 2,50 – de activiteit is kosteloos. Aanmelden svp via de mail: a.turkmen@tactus.nl

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Intact Herstel en Zelfhulp en Taleswapper | 360 Stories. De avond wordt verzorgd door Ahmet Türkmen en Wilma Mulder.

Zit je op facebook? Dan kun je daar ook aangeven of je geïnteresseerd bent of komt en volg je de updates! FACEBOOKEVENT.


Intact Herstel en Zelfhulp

Intact Herstel en Zelfhulp biedt mensen die door hun verslaving in de problemen zijn gekomen en hun naasten hulp. Door zelfhulpgroepen en de nauwe samenwerking met Tactus Verslavingszorg wordt een uniek gemeenschappelijk hulpsysteem aangeboden.

Doelstelling is de rehabilitatie en integratie van verslaafden in hun familie, beroep en de maatschappij.

Intact Herstel en Zelfhulp maakt onderdeel uit van Netwerk HET: Herstel en Ervaringsdeskundigheid in Twente, initiatief van ervaringsdeskundigen uit diverse zorgorganisaties.

Doel van Netwerk HET is een centrale ingang te bieden voor personen, instellingen en gemeenten die meer willen weten over ervaringsdeskundigheid en herstel en die dit in willen zetten ter versterking van kwetsbare mensen en eigen kracht in onze samenleving. HET organiseert, faciliteert en coördineert bijeenkomsten voor en door ervaringsdeskundigen en andere zorgprofessionals, voor partners, buurtbewoners en geïnteresseerden.

Meer informatie vind je op Nieuwe Wegen GGZ en opvang, waar Netwerk HET aan deelneemt.

Details

Date:
22 November 2016
Time:
18:00 - 20:30
Event Category:
Event Tags:
, , , ,

Organizer

Intact Herstel en Zelfhulp
View Organizer Website

Venue

Ripperdastraat 8 + Google Map

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.