Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

NL-Arnhem – Open je hart

9 December 2016 @ 19:30 - 21:00

€7,50

Open je hart! Yoga & Storysharing

Samen met Rocket Yoga Arnhem organiseren we op vrijdag 9 december een bijeenkomst die zowel bezinning en rust ademt, als vrolijkheid en een gezellig samenzijn. Perfect voor de drukke decembermaand dus! Sta een moment stil bij jezelf, adem diep in en uit tijdens de yoga (ademhalings)oefeningen en laat je daarna verwennen met lekkere hapjes en drankjes terwijl je persoonlijke verhalen uitwisselt met het 360 Stories bordspel. Je gaat gegarandeerd helemaal Zen weer naar huis.

Deelname inclusief consumpties kost € 7,50 svp contant voldoen. Er is ruimte voor ca. 10 deelnemers. Wil je svp jouw plekje even reserveren door een mail te sturen naar Wilma Mulder. Zit je op facebook? Dan kun je daar ook aangeven of je geïnteresseerd bent of komt en volg je de updates! FACEBOOKEVENEMENT.


Het team van Rocket Yoga

rocketyoga

Adrienne Oudenampsen (2e van links): Mijn passie voor yoga begon in 2005. Toen volgde ik een ashtanga yoga les bij Maya Yoga in Kansas City in de Verenigde Staten. Daar ben ik geboren en getogen. Sindsdien ben ik diep onder de indruk van de positieve effecten van yoga. Yoga geeft me veel ontspanning en het geduld mezelf te verkennen. Ik vind rust in het ritme van het ademen en kracht in de oefeningen van de asana’s.

Details

Date:
9 December 2016
Time:
19:30 - 21:00
Cost:
€7,50
Event Category:

Venue

Rocket Yoga
Rosendaalsestraat 434a
Arnhem,
+ Google Map

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.