Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Training gespreks facilitator – Utrecht

17 November 2017 @ 14:00 - 17:00

€45

Voor professionals die 360 STORIES tijdens hun werk inzetten en mensen die zelf een 360 STORIES café of ‘Andere Verhalen’ bijeenkomst willen organiseren, verzorgen wij de korte training ‘gespreks facilitator’. We werken aan het vergroten van luistervaardigheid, interpreteren van lichaamstaal, het creëren van een veilige en prettige gespreksruimte en het motiveren van mensen om hun persoonlijke verhaal te delen. Daarnaast ontvang je een praktische instructie voor het organiseren van je eigen openbare of besloten 360 STORIES evenement.

360 STORIES brengt mensen samen en opent gesprekken over onderwerpen die niet zo vaak ter tafel komen. Omdat ze gevoelig liggen, of juist omdat ze zo alledaags zijn dat je vergeet er even bij stil te staan. Wil je de inzet van het 360 STORIES bordspel goed begeleiden, dan is het prettig om onze training te volgen. Je krijgt (meer) inzicht in de groepsdynamiek die ontstaat als mensen persoonlijke verhalen uitwisselen, en je ontvangt een aantal ‘tools’ om gesprekken goed te faciliteren. Werken met het 360 STORIES bordspel kan uiteenlopende verhalen en emoties losmaken, maar het kan ook gewoon heel gezellig en luchtig zijn. In onze training willen we je helpen om adequaat om te gaan met verschillende situaties en de doelstelling te behalen die je zelf hebt bepaald voor jouw 360 STORIES bijeenkomst.

De training vindt plaats op vrijdag 17 november, van 14.00-17.00 in ‘Rosa’ te Utrecht. Deelname kost € 45,-  inclusief btw & consumpties.

BESTEL HIER JE TICKET

Niet inbegrepen bij de ticketprijs is de aanschaf van 360 STORIES bordspellen. Tijdens de training werk je met leenexemplaren, en als je zelf een bordspel wilt aanschaffen ontvang je 10% korting. Wil je 360 STORIES in jouw organisatie inzetten dan kun je ervan uitgaan dat je per groepje van 5 tot 6 mensen (inclusief tafelmoderator) een bordspel nodig hebt. Onderwijs- en zorginstellingen kunnen de bordspellen met korting aanschaffen. Voor maatschappelijke organisaties zonder budget zijn bruikleenspellen beschikbaar.

Details

Date:
17 November 2017
Time:
14:00 - 17:00
Cost:
€45

Venue

Rosa
Malakkastraat 6
Utrecht, 3531 HM Nederland
+ Google Map

0 Comments