Workshop gespreksfacilitator

Voor professionals die 360 STORIES tijdens hun werk inzetten en mensen die zelf een 360 STORIES café of  ‘Andere Verhalen’ bijeenkomst willen organiseren, verzorgen wij de workshop ‘gespreksfacilitator’. We werken aan het vergroten van luistervaardigheid, interpreteren van lichaamstaal, het creëren van een veilige en prettige gespreksruimte en het motiveren van mensen om hun persoonlijke verhaal te delen. Daarnaast ontvang je een praktische instructie voor het organiseren van je eigen openbare of besloten 360 STORIES evenement.

360 STORIES brengt mensen samen en opent gesprekken over onderwerpen die niet zo vaak ter tafel komen. Omdat ze gevoelig liggen, of juist omdat ze zo alledaags zijn dat je vergeet er even bij stil te staan. Wil je de (professionele) inzet van het 360 STORIES bordspel goed begeleiden, dan is het prettig om onze training te volgen. Je krijgt (meer) inzicht in de groepsdynamiek die ontstaat als mensen persoonlijke verhalen uitwisselen, en je ontvangt een aantal ‘tools’ om gesprekken goed te faciliteren. Werken met het 360 STORIES bordspel kan uiteenlopende verhalen en emoties losmaken, maar het kan ook gewoon heel gezellig en luchtig zijn. In onze training willen we je helpen om adequaat om te gaan met verschillende situaties en de doelstelling te behalen die je zelf hebt bepaald voor jouw 360 STORIES bijeenkomst.

De workshop 360 STORIES gespreksfacilitator duurt ca. 3 uur en is geschikt voor iedereen die binnen een bedrijf, school, zorginstelling of wijkcentrum een 360 STORIES café wil organiseren. Neem svp contact op voor meer informatie. De workshop vindt op aanvraag ook in het buitenland plaats, voertaal Engels.

– SHARE YOUR STORIES – 

Een goed verhaal, een écht verhaal, inspireert. Mensen die elkaars verhalen horen, begrijpen elkaar beter. En al vertellend begrijp je vaak ook jezelf beter.
Deel je overeenkomsten, respecteer elkaars verschillen.