Kerst bij Verse Aarde

Kerst bij Verse Aarde
9 January 2015 Wilma Mulder

TALESWAPPER publishing

360 Stories is een bordspel gemaakt door uitgeverij TALESWAPPER. Wij ontwikkelen producten en organiseren evenementen die mensen wereldwijd met elkaar verbinden.

In het kleine dorpje ‘t Waar in Oost-Groningen ligt de prachtige Galerie Waarkunst. Omgeven door het robuuste Oldambt en temidden van een grote beeldentuin biedt de ruime galerie plaats aan een klein en bijzonder restaurant: Verse Aarde. Puur plantaardig, karaktervol en verfijnd. Gerechten van (dag)verse seizoens-producten uit eigen (moes)tuin, uit de natuur en van lokale fruittelers en kwekers zoals ‘De Keukentuin’. Aan een kleurrijke tafel schuiven mensen van her en der aan.

Op vrijdag 26 december genoten we van een echt ‘feel good’ kerstfeest. Verse Aarde eigenaar en kokkin Sofie van Rhijn bereidde verfijnde plantaardige gerechten en delicatessen, er viel een prachtige nieuwe expositie LICHT te bewonderen en we voerden goede gesprekken met bekende en onbekende disgenoten, aan de hand van het unieke bordspel 360 Verhalen.

De bijzondere keuken van Verse Aarde, de prettige locatie en de ontspannen manier om bijzondere gesprekken aan te gaan, maakten van deze tweede Kerstdag een onvergetelijke ervaring!

Speel 360 Stories!

Deel herinneringen

Verhalen delen