Luisteren naar wat de ander wil zeggen.

Luisteren naar wat de ander wil zeggen.
22 September 2017 Wilma Mulder

TALESWAPPER publishing

360 Stories is een bordspel gemaakt door uitgeverij TALESWAPPER. Wij ontwikkelen producten en organiseren evenementen die mensen wereldwijd met elkaar verbinden.

Voor professionals die 360 STORIES tijdens hun werk inzetten en mensen die zelf een 360 STORIES café of ‘Andere Verhalen’ bijeenkomst willen organiseren, verzorgen wij de korte training ‘gespreks facilitator’. We werken aan het vergroten van luistervaardigheid, interpreteren van lichaamstaal, het creëren van een veilige en prettige gespreksruimte en het motiveren van mensen om hun persoonlijke verhaal te delen. Daarnaast ontvang je een praktische instructie voor het organiseren van je eigen openbare of besloten 360 STORIES evenement.

Op vrijdag 10 november verzorgen we voor een kleine groep de korte training ‘gespreksfacilitator’. Van 09.30-12.30, locatie MFC KLarendal – ARNHEM. Tickets à € 45,- inclusief btw en consumpties zijn HIER verkrijgbaar.

Op vrijdag 17 november verzorgen we voor een kleine groep de korte training ‘gespreksfacilitator’. Van 13.30-16.30, locatie Rosa – UTRECHT. Tickets à € 45,- inclusief btw en consumpties zijn HIER verkrijgbaar.

360 STORIES brengt mensen samen en opent gesprekken over onderwerpen die niet zo vaak ter tafel komen. Omdat ze gevoelig liggen, of juist omdat ze zo alledaags zijn dat je vergeet er even bij stil te staan. Wil je de (professionele) inzet van het 360 STORIES bordspel goed begeleiden, dan is het prettig om onze training te volgen. Je krijgt (meer) inzicht in de groepsdynamiek die ontstaat als mensen persoonlijke verhalen uitwisselen, en je ontvangt een aantal ‘tools’ om gesprekken goed te faciliteren. Werken met het 360 STORIES bordspel kan uiteenlopende verhalen en emoties losmaken, maar het kan ook gewoon heel gezellig en luchtig zijn. In onze training willen we je helpen om adequaat om te gaan met verschillende situaties en de doelstelling te behalen die je zelf hebt bepaald voor jouw 360 STORIES bijeenkomst.

De training 360 STORIES gespreks facilitator vindt een aantal keer per jaar plaats op diverse locaties. (Zie kalender). De training wordt ook in-company gegeven, hiervoor kun je een aanvraag doen via de mail of telefonisch.

Trainingen vinden op aanvraag ook in het buitenland plaats, voertaal Engels.

Speel 360 Stories!

Deel herinneringen

Verhalen delen