Opa en oma

Opa en oma
25 March 2020 Wilma Mulder

TALESWAPPER publishing

360 Stories is een bordspel gemaakt door uitgeverij TALESWAPPER. Wij ontwikkelen producten en organiseren evenementen die mensen wereldwijd met elkaar verbinden.

Vorige week was het Wereldverteldag. Ieder jaar op 20 maart wordt er wereldwijd vanalles gedaan rondom verhalen delen. Voordrachten, verhalenwedstrijden, voorleesbijeenkomsten, poëziemarathons… overal komen mensen samen om van elkaars verhalen te genieten.

Vorig jaar organiseerde ik tijdens Wereldverteldag een bijzondere bijeenkomst waar een paar van mijn grote liefdes samenkwamen: verhalen delen, samen koken en lekker (gezond) snoepen. Met een groep basisschoolleerlingen hebben we ‘s ochtends allerlei lekkers gemaakt, dat we ‘s middags serveerden aan de ouderen uit de buurt. Ondertussen werden er verhalen gedeeld met het 360 Stories bordspel.

Ik kijk met een heel goed gevoel op deze dag terug en hoop dat mensen snel weer samen mogen komen voor het delen van dit soort mooie momenten. Als ‘troost’ voor nu deel ik graag het recept van de ontzettend lekkere bounties die we gemaakt hebben, hiervoor word je naar mijn kookwebsite Crude Cook geleid.

Kook en eet smakelijk, Wilma Mulder

RECEPT Bounties (je gaat naar mijn Crude Cook kookwebsite!)

Bounties maken in de Stadskeuken